Calculator ovulatie
Data ultimei menstruatii:
Numarul mediu de zile dintre menstre:
Data ovulatiei este:
Zile fertile:

Ghidul de Fertilitate

Ai probleme în conceperea unui copil? Te confrunţi cu infertilitatea? Vrei să ştii mai multe despre fertilitate şi ce schimbări au loc în corpul tău în perioada fertilă, ce probleme pot aparea, dar mai ales ce soluţii sunt?

Descoperă Secretele Fertilităţii numai în acest GHID, creat special pentru tine, viitoare mămică!

Problemele de Fertilitate afectează peste 30% dintre cupluri, procent care creşte de la an la an. Foarte mulţi nu înţeleg cauzele biologice ale acestei boli – pentru că este întradevăr o boală – încercând uneori chiar să o exploateze şi să profite de suferinţa fără margini a cuplurilor dornice să aibă un copil.

Dacă şi tu ai aceeaşi problemă şi nu poţi avea copii, cu siguranţă te simţi dezamagită, confuză şi nu poţi crede că visul de a avea un bebe al tău, nu se poate îndeplini.

Sunt însă veşti bune în domeniul Fertilităţii, astfel că nu numai tratamentele medicale dau rezultate, ci şi alte metode alternative precum şi unele aspecte care ţin de viaţa emoţională, de comportamentul de zi cu zi, de tehnici şi metode simple tradiţionale, dar şi complexe sau de înaltă tehnologie.

Această carte electronică se adresează în primul rând femeilor dar şi cuplurilor care se confruntă cu infertiliatea, fie ea temporară, dată de factori necunoscuţi sau secundară. Acest Ghid este un îndrumar pe de o parte pentru acelea dintre voi care vor să afle mai multe informaţii despre fertilitate şi infertilitate, cât şi celor care sunt familiarizate cu aceste domenii şi au o bază de cunoştinţe destul de cuprinzătoare.

Fii încrezătoare că poţi găsi aici răspunsul la problema de fertilitate cu care te confrunţi. În Ghid sunt precizate în detaliu anumite aspecte esenţiale în conceperea unui copil, precum şi tratamente, tehnici, proceduri de fertilitate cunoscute şi mai puţin cunoscute.

Fie poţi studia întregul e-book, fie te poţi orienta direct la un capitol anumit care te interesează şi doreşti să afli mai multe despre subiectul respectiv. Am abordat o gamă largă de subiecte pe tema fertilitătii, pentru ca oricine să găsească ceea ce îl interesează din această sferă.

Ghid de Fertilitate

Comandă acum cartea electronică “Ghid de Fertilitate – Cum să devii mămică” şi primeşti GRATUIT încă o carte electronică foarte interesantă şi utilă: “Medicina Tradiţională Chineză şi Fertilitatea”, în care vei pătrunde într-un domeniu mai puţin cunoscut, însă cu o istorie de mii de ani şi cu succese incontestabile în domeniul tratării problemelor de fertilitate atât la femei cât şi la bărbaţi!

Pentru comandă dă click pe acest buton:

Comanda-securizata

Pe lângă bonusul gratuit constând în cartea electronică Medicina Tradiţională Chineză şi Fertilitatea, primeşti şi o reducere substanţială de 30% numai dacă faci comanda acum. Astfel poţi avea acest minunat Ghid de Fertilitate cu doar 10 euro (+TVA)


****Acest preţ promoţional este pentru o perioadă limitată!

Notă: Ghidul de Fertilitate este o carte electronică, ce se descarcă în calculator. După ce se efectuează comanda, primeşti ACCES IMEDIAT pentru a descărca în calculatorul tău această carte electronică plus bonusul oferit. Cartea electronică este în format .pdf şi se deschide cu Adobe Reader. Daca nu ai Adobe Reader, îl poţi descărca şi instala de aici.

Comentariile sunt inchise.

Abonare newsletter
Nume Email
Cautare

Reclame
Produse Aloe Vera